Nvidia CEO Jensen Huang geeft keynote GTC vanuit zijn keuken

16 reacties

Volgende week begint GTC, de conferentie van Nvidia. Net als veel andere bijeenkomsten, vindt dit evenement online plaats. Jensen Huang, de CEO van het bedrijf trapt het evenement af met een grote keynote. Net als vorig jaar doet hij dat niet vanaf een groot podium, maar vanuit zijn keuken.

De grote vraag is nu: waar gaat hij over praten. Vorig jaar was het onderwerp: Ampere en de A100 compute GPU.Vermoedelijk gaat Jensen dit jaar een stuk verder en zal hij een blik geven in de keuken van Nvidia waar hij het zal hebben over de toekomst van het bedrijf. Dat het niet alleen meer GeForce, Quadro, Jetson, Tesla is wat de klok slaat is duidelijk.


Jensen gaat het waarschijnlijk over de visie van Nvidia hebben.

Met de overname van ARM, Mellanox, Nvidia en andere partijen probeert het bedrijf op steeds meer schaakborden te spelen. De presentatie van de leider van het bedrijf heeft dan ook de naam ‘van silicon to software to services’ gekregen. Daarmee richt het bedrijf zich van de computers van eindgebruikers tot het datacenter en de cloud. Ook zal de CEO het hebben over zijn visie op de fabrieken van de toekomst.

De keynote van GTC vindt plaats op maandag 12 april om 17:30 in onze tijdzone.

Bron: Tom's Hardware

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*