Nvidia's GTC-aankondiging heeft verborgen boodschappen — win een GeForce RTX 3090!

15 reacties

Nvidia heeft eerder deze week aangekondigd dat het aanstaande maandag om half zes 's middags een presentatie houdt tijdens zijn Graphics Technology Conference. Onderdeel van de aankondiging was een YouTube-filmpje, het blijkt dat hier verborgen raadsels in zitten. Met de oplossing kun je een GeForce RTX 3090 winnen.

Het filmpje toont namelijk een soort installatie met knipperende lampjes. Het patroon waarin ze knipperen blijkt Morse-code te zijn dat zich vertaalt naar 'hidden treasure hidden treasure'. Een lezer van Videocardz heeft ontdekt dat er een webpagina is met de bevestiging dat de 'eerste verborgen easter egg is gevonden'. Er zijn er nog meer raadsels op te lossen, waarmee je een RTX 3090 kunt winnen. De oplossing moet je tweeten naar @NVIDIAGTC en de hashtag #GTCTreasure gebruiken.

De chipontwerper heeft nog twee andere video's omtrent GTC op YouTube geplaatst, mogelijk zitten daar ook aanwijzingen in. De twee video's vind je hieronder. Op Nvidia's site zijn ook de spelregels te vinden. De winnaars worden op een aparte pagina aangekondigd, waaruit blijkt dat een RTX 3090 niet de enige prijs zal zijn.

Bronnen: Nvidia (YouTube), (pagina easter egg), Videocardz

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*