LG publiceert lijst met toestellen die Android 12 en 13-upgrade krijgen

2 reacties

Na alle berichten over het terugtrekken van LG van de smartphonemarkt, komt er steeds meer naar buiten over hoe lang het bedrijf de toestellen blijft ondersteunen.

Vorige week schreven wij nog dat LG blijft werken aan een Android 12-update voor recente toestellen. Het bedrijf blijkt nog een stapje verder te gaan en heeft nu een lijst gepubliceerd met smartphones die Android 12 én Android 13 krijgen.

Op de Duitse site van de fabrikant is te zien dat de LG Wing, Velvet, Velvet LTE, V50S, V50, G8, Q31, Q52 en Q92 allemaal een update zullen krijgen naar Android 12.  Op de Koreaanse site heeft het bedrijf uiteengezet welke toestellen daarbovenop zullen worden bijgewerkt naar Android 13. Dat zijn de LG Velvet, LG Velvet LTE en de LG Wing. 

LG houdt overigens een slag om de arm en zegt de ondersteuning af te laten hangen van Google en Qualcomm. Mocht er iets veranderen waardoor het uitrollen van nieuwere Android-versies op bovengenoemde toestellen lastig of onmogelijk wordt, dan zal het bedrijf geen updates uitbrengen voor die apparaten.

 

Bronnen: LG Korea, LG Duitsland

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*