Huawei Band 6 kost 59,99 euro

4 reacties

Huawei heeft de nieuwe Band 6 gepresenteerd, een smartwatch die met een adviesprijs van 59,99 euro over de toonbank gaat. Het nieuwe model valt op door het langwerpige scherm. Het nieuwe model biedt uitgebreide mogelijkheden om je gezondheid en workouts te monitoren.

Het langwerpige scherm heeft een doorsnede van 1,47 inch en is gebaseerd op de AMOLED-technologie. Uiteraard is het merk ook erg enthousiast over de vormgeving van haar nieuwe slimme horloge.

De nieuwe Band 6 weegt maar 18 gram en is voorzien van een functie die 24 uur lang je spO2-niveau in de gaten kan houden. Het horloge is gericht op het gebruik in combinatie met sporten,  in totaal beschikt over het over meer dan 95 traningsmodi. Ook werkt het horloge samen met de FreeBuds oortjes van het merk. 

De resolutie van het scherm is 196x368 en dat resulteert in maar liefst 282ppi, oftewel een haarscherp plaatje. De accuduur is volgens Huawei twee weken, dat betekent dat je hem niet iedere nacht op een lader hoeft te leggen, maar hem gewoon aan kunt houden en dus onder andere je slaapritme kunt meten. Mocht hij toch leeg zijn: dan laad je hem via de meegeleverde magnetische lader in vijf minuten op om hem daarna weer twee dagen te kunnen gebruiken.

Je kunt dus het zuurstofgehalte van je bloed in de gaten houden, je hartitme, maar ook dus je slaap en stressniveaus. De Band 6 waarschuwt ook als je hartslag te hoog of te laag is.

Tussen de 95 traningsmodi vind je 11 professionele voor binnen en buiten hardlopen, fietsen en touwspringen. Daarnaast vind je er nog 85 voor onder andere fitness, balsporten en zelfs dansen. Ook dit model bevat Huawei’s Trusport voor analysemogelijkheden en trainingssuggesties.

De Huawei Band 6 biedt de mogelijkheid om binnenkomende telefoongesprekken te tonen, het afspelen van muziek te regelen en de sluiter van de camera van je telefoon op afstand te bedienen.

Hij kost 59,99 euro en is vanaf 22 april te koop.

Bron: Huawei

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*