Gerucht: Samsung lanceert eerste driedelig vouwbare tablet in 2022

5 reacties

Samsung zou de aankomende vouwbare Galaxy Z Fold3 en Z Flip2 in juli willen presenteren. Er wordt echter door twitteraar Yogesh gezegd dat de fabrikant een nog interessantere Fold in de maak heeft voor het volgende jaar.

Deze tablet genaamd 'Galaxy Z Fold Tab' zou in staat kunnen zijn om op twee punten te buigen en dus ruimte hebben voor meer modi. Het belangrijkste hoogtepunt van de Galaxy Z Fold Tab, afgezien van de mogelijkheid om in drieën te vouwen, is de ondersteuning voor de hybride S Pen. Deze stylus zal over een paar maanden zijn debuut maken, al hebben we verder helaas geen informatie over deze accessoire.

Zowel TCL als het Zuid-Koreaanse bedrijf lijken te geloven dat apparaten die meer dan één keer kunnen worden opgevouwen de toekomst zullen zijn voor het het ontwikkelen van opvouwbare technologie. Mocht dit nieuwe gerucht kloppen, dan zou dit de volgende fase zijn van vormfactoren met flexibele schermen, zoals het vergelijkbare concept dat onlangs door TCL werd getoond. Dat apparaat kon zowel op een kwart van zijn lengte als halverwege worden opgevouwen om een speciaal toetsenbord in één modus te bieden. 

Ten slotte zou de aanstaande drievoudige tablet ook beter glas krijgen in vergelijking met de huidige generatie. Dit nieuwe verdikte-en versterkte glas zal worden geïntroduceerd in de aankomende Fold3, die in wezen dus een test is voor de eerste opvouwbare tablet van Samsung.

Bron: Gizmochina

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*