Sony presenteert nieuwe draagbare airco

5 reacties

Sony is op de markt gekomen met een nieuwe portable aircoconditioner. De Reon Pocket 2 is twee keer zo krachtig als het vorige model. Vorig jaar bracht het bedrijf haar eerste portable koeler op de markt via een crowdfundingactie. Het verschil met het vorige model is aan de buitenkant nauwelijks te zien.

Bij deze nieuwe variant heeft Sony de techniek aangepast en hierdoor is het in staat om twee keer zo veel warmte te absorberen. Ook is de nieuwe draagbare airco beter bestand tegen zweet en dat maakt hem beter geschikt voor het gebruik bij lichte sporten.

Om het vorige model te kunnen gebruiken moest je een speciaal shirt dragen, bij het nieuwe model richt Sony op meer gebruiksmogelijkheden. Het bedrijf denkt onder andere aan het gebruik van het apparaat bij het spelen van golf. Mede om deze reden is het een samenwerking aangegaan met kledingmerken Le Coq Sportif, Musingwear en Descente om kleding te ontwerpen waar de Reon Pocket 2 in past. Sony zelf heeft een nekband ontworpen. Het apparaat gaat in Japan ongeveer 115 euro kosten.

 

Bron: The Verge

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*