Nvidia raadt Windows-gebruikers aan nieuwste patches te verwijderen

24 reacties

Nvidia heeft een waarschuwing de deur uit gedaan aangaande de laatste beveiligingspatches die Microsoft de deur uit heeft gedaan. De nieuwe update zorgt voor framedrops, vsync-fouten, crashes en zelfs blauwe schermen. De fabrikant raadt aan de patchtes te verwijderen.

Het gaat om de beveiligingsupdate van april 2021 (KB5001330). Deze update repareert een bug die het ntfs-bestandssysteem beschadigde. Er is helaas nog een oplossing voor dit probleem en het enige dat gedaan kan worden om de bugs te voorkomen is een rollback van de update. Dat betekent echter wel dat het ntfs-bestandssysteem weer zou kunnen beschadigen. Ondanks dat raadt Nvidia aan om de update terug te draaien.

Ondertussen zijn verschillende Reddit-gebruikers aan het discussiëren over andere oplossingen, maar tot nu toe is daar niets zinnigs uitgekomen. Zelfs het installeren van de Insider Preview-update (KB5001391) lost het probleem niet op. De nieuwe problemen zijn van toepassing op computers die zijn uitgerust met een Nvidia- of AMD-videokaart.

Bron: Winfuture

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*