Antec lanceert stille Performance P7 Neo mid-tower

0 reacties

De Taiwanese behuizingenfabrikant heeft een nieuwe stille behuizing gelanceerd in de Performance Series. De Antec P7 Neo is een minimalistische zwarte mid-tower van staal en plastic, zonder rgb-verlichting of glazen zijpanelen. Het voorpaneel bevat twee gefilterde luchtinlaten aan de zijkanten en de zijpanel zijn aan de binnenkant voorzien van geluiddempend materiaal. Ook het ventilatiegat aan de onderkant van de power supply heeft een stoffilter.


De Antec Performance P7 Neo Black.

De P7 Neo meet 440 x 219 x 480 millimeter en kan moederborden van mini-itx tot e-atx huizen, met 7 pcie-expansiesloten. De gpu kan tot 35 centimeter lang zijn, er is ruimte voor een voeding van 17cm en een cpu-koeler tot maximaal 165 millimeter hoog. Er is ruimte voor twee 2,5 inch-ssd's en er zijn ook nog twee verwijderbare brackets voor 2,5 of 3,5"-schijven. Opvallend genoeg is er ook nog een 5,25 inch-bay aanwezig aan de voorkant.

De front i/o bestaat uit losse microfoon- en hoofdtelefoonjacks van 3,5mm. Hiernaast zijn er twee usb 3.0 type-a poorten en uiteraard reset- en powerknoppen. Er is ruimte voor één ventilator van 120 millimeter aan de achterkant. De voorzijde biedt ruimte voor twee 120 of 140mm-fans, of drie als de optische drivebay wordt verwijderd. Op beide plekken kan ook een radiator worden geïnstalleerd. De behuizing krijgt een garantie van twee jaar en is beschikbaar voor ongeveer 70 euro.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Antec P7 Neo Black

Antec P7 Neo Black

  • Tower
  • Extended ATX
  • Zwart
  • Venster

73,63 €

2 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*