Opgedoken iPhone 13 mini-prototype beschikt over diagonale camerasetup

25 reacties

In het begin van dit jaar schreven we over de lage verkoopcijfers van de iPhone 12 mini (in vergelijking met zijn grotere broers). Toch werd er in de wandelgangen beweerd dat de fabrikant plannen heeft voor een opvolger. Deze vermeende iPhone 13 zou net zoals zijn voorganger worden voorzien van een 5,4-inch display.

Op het Chinese sociale mediaplatform Weibo claimt een gebruiker over een foto van een prototype te beschikken. Hoewel er geen manier is om te zeggen of het toestel functioneel is of het louter om een plastic mockup gaat, is het in ieder geval een indicatie dat de camera’s achterop de telefoon diagonaal zullen worden geplaatst .

Verder doen er geruchten de ronde dat ook de reguliere iPhone 13 een dergelijke camerasetup zal gebruiken. Deze layout zou namelijk gekozen zijn vanwege het gebruik van één of meerdere grotere sensoren, waardoor ook de camera-bump dikker zou worden. Of dit bij de gehele iPhone 13-lineup het geval is, zal moeten blijken. Aangezien het om een (vermeend) prototype gaat, kan Apple ook te allen tijde het ontwerp nog wijzigen.

Bron: Weibo

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*