Roccat kondigt Kone Pro Series gaming-muizen aan

0 reacties

Roccat voegt de Kone Pro en Kone Pro Air toe aan zijn Kone lijn pc gaming-muizen. De nieuwe modellen moeten Roccats Titan Optical Switch technologie combineren met een verbeterde  ergonomische vorm. De bedrade Pro is vanaf 16 mei verkrijgbaar voor € 69,99, terwijl de draadloze Pro Air € 119,99 moet kosten.

Roccat claimt dat zijn Titan Optical Switch technologie moet zorgen voor een hoogwaardig klikgevoel, een reactiesnelheid die tot 100 keer sneller is dan mechanische schakelaars en een langdurige duurzaamheid. Daarnaast zijn de nieuwe muizen voorzien van het eigen Titan Wheel Pro, een nieuw aluminium wiel met een volgens de maker ‘bevredigende scroll en zintuiglijke klik’.

Met een respectievelijk gewicht van 66 gram en 75 gram moeten de Kone Pro en Kone Pro Air volgens Roccat tot de lichtste gaming muizen op de markt behoren. De nieuwe Pro serie maakt gebruik van Roccats eigen Owl-Eye 19K dpi optische sensor en wordt geleverd met de PhantomFlex kabel. De Pro Air voorziet in dubbele connectiviteit via bluetooth en draadloze zender. De Rapid Charge functie moet garant staan voor vijf uur gameplay na tien minuten opladen, terwijl de Stellar Wireless meer dan 100 uur continue gameplay moet bieden op een volledige lading.

Bron: Roccat

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*