Nieuwe afbeeldingen Battlefield 6 suggereert snelle onthulling

35 reacties

Vorige maand beweerde twitteraar Tom Henderson dat Battlefield 6 een robothond zal bevatten. Een paar nieuwe afbeeldingen zijn online verschenen waarvan wordt beweerd dat ze afkomstig zijn van de nieuwe game, nog vóór de onthulling zelf.

De eerste van de twee foto's toont een vliegtuig dat afdaalt op een zonnig eiland. De tweede foto laat het perspectief zien van de cockpit naar een raket die op het punt staat te lanceren tijdens een storm op het eiland. Henderson, die de opnames heeft geverifieerd zegt dat de officiële teaser rustig en warm begint maar eindigt met regenachtig, ellendig en dynamische weer dat deel zal uitmaken van de multiplayer-game.

De Twitteraar had in april schetsen van een paar schermen opgehangen en deze nieuwe foto's komen dicht in de buurt van wat hij had gedeeld. Hij speculeert dat het mogelijk is dat deze beelden vanaf een slechte verbinding zijn gedownload en dat het lijkt op een eerste versie van de trailer.

EA heeft aangekondigd dat Battlefield 6 pas een paar weken geleden aan het testen was en uit enquêtes van spelers is gesuggereerd dat onderdelen mogelijk gratis te spelen zijn met een seizoenkaart. In februari zei de uitgever dat de volgende Battlefield dit voorjaar wordt onthuld maar een update uit maart zegt dat het plan is voor een herfstlancering.

Bron: Twitter

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*