Arlo Ultra 2 Spotlight beveiligingscamera voorziet in dual-band en moet garant staan voor beter draadloos bereik

5 reacties

Arlo meldt met de Ultra 2 Spotlight zijn meest precieze beveiligingscamera tot nu toe op de markt te brengen. Zo moet je volgens de maker met deze opvolger van de Ultra zelfs 's nachts tot twaalf keer in kunnen zoomen zonder vervorming en moet het gezichtsveld van 180 graden ervoor zorgen dat je grote delen van je huis in de gaten kunt houden. De auto-zoom- en traceer functies moeten de camera daarnaast digitaal automatisch scherpstellen en bewegende objecten volgen.

Met Arlo SMART Security kun je de beelden van de Ultra 2 opnemen en gedurende 30 dagen in 4K opslaan in de cloud. Zo moeten alle details beschikbaar zijn om terug te kijken en als bewijs te gebruiken zijn. Met het SMART Security-plan kun je de beveiliging van je huis bewaken en controleren via je camera. Met dit plan krijg je toegang tot verbeterde detectiefuncties op basis van kunstmatige intelligentie, zodat de mensen kan onderscheiden van huisdieren en bijvoorbeeld pakketten.

De Ultra 2 stuurt bewegingswaarschuwingen rechtstreeks naar je smartphone, zodat je bij een indringer snel actie moet kunnen ondernemen. Daarnaast kun je geïntegreerde beveiligingsfuncties, zoals een sirene of felle schijnwerper, activeren om potentiële bedreiging af te schrikken. De nieuwe Arlo 2 beschikt over tweewegaudio met geavanceerde ruisonderdrukking, waarmee je ook goed moet kunnen horen wat er precies aan de hand is.

De camera werkt volledig draadloos en voorziet in een batterijlevensduur van zes maanden op een keer laden. De Ultra 2 Spotlight wordt aangesloten via een SmartHub die in een router kan worden gestoken, is weerbestendig (gebouwd om hitte, kou, regen of de zon te weerstaan) en moet via de smartphone-app eenvoudig met je telefoon te verbinden zijn. Met deze app kun je live video  bekijken, instellingen aanpassen en actie ondernemen om te reageren op een bewegingsalarm.

De nieuwe Arlo Ultra ondersteunt bovendien nu ook dual-band en moet zo automatisch kunnen schakelen tussen 2,4GHz en 5GHz om het verbindingsbereik en de bandbreedte te optimaliseren. De camera heeft een adviesprijs meegekregen die € 699,- bedraagt.

Bron: Arlo

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*