Soundtrack voor trailer Battlefield 6 online gezet

4 reacties

Er waren geruchten dat gisteren de nieuwe Battlefield gepresenteerd zou worden. Ondanks dat dit niet gebeurd is is er wel wat meer informatie openbaar gekomen. Twitteraar Tom Henderson, die eerder ook al twee afbeeldingen uit de game vrijgaf, meldt dat de vermeende soundtrack van de trailer voor de game op het forum 4chan gedeeld is.


Een van de vermeende afbeeldingen uit de game.

Om voor de hand liggende redenen koppelt hij de bron niet, koppelingen die op Reddit zijn gepost zijn verwijderd door de moderators. Korte tijd later heeft hij een YouTube-video gelinkt met het gebruikte nummer. Het Battlefield-revealnummer zou Run Baby Run zijn, dat afkomstig is van het album Emergence en werd uitgevoerd door 2WEI feat. Ali Christenhusz. De laatste is een bekende Duitse componist die al meewerkte aan Deadpool (2016), The Dark Tower (2017) en Tomb Raider (2018).


De robothond van Boston Dynamics die in de game zou voorkomen.

Henderson zegt dat net als de afbeeldingen de audio-trailer afkomstig was van een eerste versie van de trailer die niet bedoeld was voor het publiek. Mogelijk komen alleen delen van deze soundtrack in de definitieve trailer. Henderson publiceerde onlangs een langere livestream en gaf zijn mening over de aanstaande Battlefield-aankondiging. Hij blijft geloven dat de opvolger van Battlefield V simpelweg Battlefield wordt genoemd. De nabije toekomst als scenario is vrijwel zeker. De lijst met functies omvat Crossplay, Game Pass vanaf de release, F2P Battle Royale en een Battle Pass. Qua gameplay zouden 128 spelers tegelijk, enorme vernietiging, dynamisch weer en natuurlijke fenomenen en een dag/nacht-cyclus gegarandeerd zijn.

Bron: PCGamesHardware

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*