Seagate introduceert snelle externe SSD die in je broekzak past

7 reacties

Seagate heeft nieuwe externe ssd's geïntroduceerd in de One Touch-productlijn. Ze zijn erg compact en worden gericht op mensen die wat meer van hun ssd vereisen.

Ze moeten beschikbaar komen in varianten van 500 GB, 1 TB en 2 TB, en bieden snelheden van maximaal 1030 MB/s. Helaas hebben we nog geen exactere specificaties over de lees- en schrijfprestaties. Ze zijn voorzien van een usb type-c-aansluiting, en er wordt zowel een kabeltje meegeleverd met aan weerszijden een usb-c-aansluiting als een variant met aan één kant een usb type-a-connector. Met de SSD Touch-app voor Android maak je gemakkelijk een back-up van je mobiele gegevens.

De ssd's komen in het zwart, het wit en in het blauw, en hebben een ingetogen uiterlijk waardoor ze ook in een zakelijke setting moeten passen. Met een formaat van 70 x 50 x 10,6 mm zijn ze bovendien erg klein; kleiner dan een interne ssd van 2,5-inch. Bij aankoop krijg je ook standaard een Adobe Creative Cloud-lidmaatschap van vier maanden. Informatie over de adviesprijzen en beschikbaarheid hebben we nog niet, maar ze zijn al te vinden op Seagate's website.

Check hier de vijf populairste externe ssd's in de Hardware Info Productvergelijker.

Bron: Seagate

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*