Officiële Battlefield 6-onthulling vindt volgende maand plaats

39 reacties

Het officiële Twitter-kanaal van Battlefield laat weten dat de aankondiging van Battlefield 6 (vermoedelijk gewoon 'Battlefield') in juni gaat plaatsvinden. Dat valt samen met de waarschijnlijke datum van EA Play Live 2021. Vooralsnog weten we daarnaast alleen nog dat de aankomende Battlefield tijdens de feestdagen van 2021 uit zal komen, zo lieten Electronic Arts en DICE eerder weten


Afbeelding via DICE / Twitter

Juni is traditioneel de periode waarin veel grote ontwikkelaars hun nieuwe games laten zien. Gamebeurs E3 vindt altijd in juni plaats, maar EA trok enkele jaren geleden een eigen plan. De uitgever heeft een eigen onthullingsevenement genaamd EA Play Live, dat volgens de laatste geruchten op 14 juni zal plaatsvinden. Alles wijst erop dat de volwaardige onthulling van Battlefield 6 op die datum zal zijn.

De volgende Battlefield zal eind dit jaar in elk geval voor Xbox Series X en S, PlayStation 5 en pc uitkomen. Recente vermeende screenshots van de trailer onthullen een hedendaagse setting, maar dat weten we in juni dus pas zeker.


Foto via Twitter

Bron: DICE / Electronic Arts

« Vorig bericht Volgend bericht »
0