SteelSeries baseert Rival 5 gamingmuis op kameleon

6 reacties

SteelSeries presenteert met de Rival 5 een gamingmuis die naar eigen zeggen speciaal gebouwd is om een enkele oplossing te bieden voor gamers die meerdere games spelen in verschillende genres. De muis is geïnspireerd door de kameleon en moet hetzelfde vermogen bezitten om van kleur te veranderen en zich daarmee aan te passen aan de behoeften van zijn omgeving, aldus de maker.

Om een directe respons te ervaren is de Rival 5 vervat in een gestroomlijnd ontwerp en weegt hij slechts 85 gram. De super mesh kabel moet volgens SteelSeries daarnaast zorgen voor snelle swipes en snelle bewegingen door gebruik te maken van microvezel gaas dat garant moet staan voor minder weerstand en een lichter gevoel.

De muis is uitgerust met een TrueMove Air Sensor en moet op maat gemaakte 1-op-1 tracking met 18.000 cpi, 400 ips, 40G acceleratie en tilt tracking leveren om ongewenste tracking te elimineren. Daarnaast moeten de nieuwe generatie Golden Micro IP54-switches geschikt zijn voor 80M klikken en hebben ze verbeterde stof- en waterbestendige schakelaars.

De nieuwe gamingmuis beschikt volgens de fabrikant over een flink arsenaal aan Engine Apps binnenin SteelSeries GG, de software die het aanpassen van de 10-zone rgb verlichting eenvoudig moet maken. Daarnaast zorgen Discord en andere GameSense enabled apps voor chat notificaties in-game events en meer.

De Rival 5 is verkrijgbaar voor € 69,99.

Bron: SteelSeries

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*