Foto's tonen moederbord met 'AMD 4700S' (afgekeurde XBOX-APU) in detail

3 reacties

Niet al te lang geleden berichtten we over een systeem dat op een Chinese webshop was verschenen en uitgerust was met een ‘AMD 4700S’-processor. Een chip die niet bekend is uit het officiële programma van AMD. Vermoedelijk is dit een processor die eigenlijk bedoeld is geweest voor gebruik in een Xbox gameconsole van Microsoft, waarvan de gpu niet goed functioneert. Dat het een chip is, die anders is dan de standaard chips van het merk is te zien aan de keuze voor het werkgeheugen: dat is 16GB GDDR6. Dat geheugen is niet in een geheugenmodule verwerkt, maar vastgesoldeerd op het moederbord.

Het systeem op de Chinese website wordt ook gecombineerd met een videokaart: een indicatie voor de problemen met de gpu van de ‘4700S’. Op Twitter heeft ‘DISCLOZEN’ wat meer gedetailleerde foto’s geplaatst waarmee we het bordje in meer detail kunnen bekijken. 

De APU heeft 8 cores met 16 threads en werkt hier op 4 GHz. Op het bordje is plaats voor een pci-express 3.0 x16 videokaart. Aan de achterkant vind je de nodige aansluitingen. Aan de onderzijde van het bord lijkt een m.2 2242-slot aangebracht te zijn.
 

Bron: Twitter (DISCLOZEN)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*