Vermeende officiële renders Huawei P50-serie opgedoken

4 reacties

Naar verluidt verschenen vandaag enkele officiële renders van de aankomende Huawei P50-serie online, zo schrijft Pocket-lint. De foto's zijn gepubliceerd door een Twitter-gebruiker genaamd Rodent950, een relatief bekende Huawei-tipster die eerder informatie over de productie van de P50 wist te bemachtigen. 

Wat direct opvalt aan de renders, is het dubbele camera-eiland van de P50. Het design van de camera's lijkt niet helemaal overeen te komen met eerdere renders van onder andere LetsGoDigital. Alle voorgaande renders waren daarentegen zogenoemde mock-ups op basis van cad-tekeningen. Dit zouden de officiële persrenders van Huawei zelf zijn. Uiteraard mag daar een korreltje zout bij, al lijken de renders van het gelinkte medium met iedere nieuwe versie steeds meer op de onderstaande beelden. 

Daarnaast is onder de camera's nog net het Leica-logo te zien. Het Duitse cameramerk levert al jaren lenzen aan Huawei. Eventuele resoluties zijn niet bekend. Ook noemt de tipster in zijn Tweet drie verschillende modellen uit de P50-serie, namelijk de P50, P50 Pro en P50 Pro Plus. Het is niet duidelijk welke van de toestellen we op de renders zouden zien.

 
Naar verluidt zijn dit officiële renders van de Huawei P50-serie (via Rodent950 op Twitter)

Bronnen: Rodent950 (via Twitter), Pocket-lint

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*