Corsair lanceert premium Virtuoso RGB Wireless XT gamingheadset met 4 soorten connecties - Update

8 reacties

Corsair lanceert vandaag de Virtuoso RGB Wireless XT gamingheadset. De premium koptelefoon ondersteunt vier verschillende soorten connecties, waardoor hij volgens het merk met zo'n beetje ieder apparaat compatibel is. Het is nog niet bekend hoeveel de headset precies gaat kosten.

De Virtuoso RGB Wireless XT gamingheadset ondersteunt Slipstream Wireless (met usb-ontvanger), Bluetooth, 3,5 millimeter audio-jack en een bedrade usb-connectie. Alle benodigde onderdelen worden meegeleverd, waardoor de headset volgens Coirsair standaard compatibel is met pc, Mac, PlayStation 4 en 5 (bedraad en draadloos), Xbox Series X en S (alleen bedraad), Nintendo Switch, smartphones en meer. Draadloos heeft de koptelefoon volgens het merk een bereik van maximaal 18 meter. De batterij zou tot 15 uur mee moeten gaan. 

Verder is de Corsair Virtuoso RGB Wireless XT uitgerust met 50 mm drivers met een bereik van tussen de 20 Hz en 16 kHz. Het bereik van de ontkoppelbare microfoon ligt tussen de 100 Hz en 10 kHz, met een impedantie van 32 ohm. Tot slot is de headset aan weerszijden van de oorschelpen uitgerust met een rgb-Corsair-logo.

Update 14-5-2021 14:45 uur

Corsair heeft ons laten weten dat de Virtuoso RGB Wireless XT een adviesprijs van 279,99 euro meekrijgt.


  

Bron: Corsair

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*