Computex 2021 keynotes: Nvidia met RTX 3000 Ti, Intel en AMD

1 reactie

Er waren al geruchten dat Nvidia van plan is de lang verwachte GeForce RTX 3080 Ti en 3070 Ti op 31 mei officieel te introduceren. Het review-embargo van de eerste moet op 2 juni aflopen, met die van zijn kleinere broertje op 9 juni. De releasedatum is nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk één dag later zijn. De onthullingsdatum lijkt nu bevestigd te zijn, aangezien Nvidia op 31 mei plaatselijke tijd een keynote gepland heeft staan op de virtuele Computex 2021-beurs.

Deze presentatie heeft als titel "The Transformational Power of Accelerated Computing, From Gaming to the Enterprise Data Center", met als sprekers Jeff Fisher, de Senior vice-president van GeForce en Manuvir Das, het hoofd van Enterprise Computing. Naast deze keynote om 07:00 uur op 1 juni in de Benelux staan er nog drie gepland van Nvidia, één om 05:00 dezelfde dag over de auto van de toekomst, precies 24 uur later een presentatie over de impact van AI, en tenslotte 3 juni om 07:30 over Omniverse.

Ook Intel en AMD hebben de tijden van hun keynotes al bekend gemaakt. Intel trapt 31 mei om 04:00 af met als thema "Innovation Unleashed", en heeft 2 juni om dezelfde tijd ook nog een presentatie over "Brighten Tomorrow with Intel Inside'". Tenslotte heeft AMD 1 juni om 17:00 uur hun keynote over "AMD Accelerating – The High Performance Computing Ecosystem".

« Vorig bericht Volgend bericht »
0