Grootte Flight Simulator met 87 GB verminderd door update

23 reacties

Moderne videogames zoals Call of Duty Warzone en Modern Warfare vergen veel opslagruimte en zullen in de toekomst alleen maar omvangrijker worden. Bij de lancering van Microsofts Flight Simulator kon de installatie zelfs 170 GB in beslag nemen, maar de meest recente patch zal dit flink terugschroeven. 

De vereiste schijfruimte voor Flight Simulator werd in de laatste update teruggebracht van meer dan 170 GB tot slechts 83 GB, een vermindering van meer dan de helft. Hierdoor is het spel qua omvang kleiner dan Final Fantasy XV (100 GB), Red Dead Redemption 2 (150 GB) en Call of Duty Black Ops Cold War (175 GB).

Dit zal goed nieuws zijn voor spelers die de game op een kleinere ssd willen installeren voor betere prestaties. De update is ook een goed teken voor de aankomende Xbox Series X- en S-consoles, ervan uitgaande dat je de simulator wilt installeren zonder alle andere games die je speelt te verwijderen.

De update brengt verder verschillende gameplay-aanpassingen aan waaronder een opgeloste bug waarbij de AI soms de autothrottle op alle vliegtuigen uitschakelde. Tevens geeft de weerradar nu neerslag weer in plaats van bewolking.

Bron: Flight Simulator (Microsoft)


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Flight Simulator 2020 (PC)

Flight Simulator 2020 (PC)

  • PC

€ 69,99

1 winkel
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*