CD Projekt Red herbevestigt DLC, bugfixes en next-gen-update Cyberpunk 2077 voor 2021

3 reacties

CD Projekt Red belooft in een toelichting van de meest recente kwartaalcijfers dat de volgende update voor Cyberpunk 2077 binnen enkele weken uitgerold zal worden. Ook herbevestigt het Poolse bedrijf dat er dit jaar nog dlc voor Cyberpunk 2077 uit zal komen. De next-gen upgrade voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S komt nog steeds later dit jaar.

Zoals eerder aangekondigd, kun je dit jaar gratis dlc's verwachten met een kleine hoeveelheid bonuscontent voor gamers. Daarnaast komt er een next-gen-variant van de game, die voor de tweede helft van dit jaar gepland staat.

De update- en dlc-plannen leken even in het geding te staan, nadat het moederbedrijf van CD Projekt Red eerder dit jaar door een grote cyberaanval werd getroffen. Dat zorgde voor een vertraging van enkele grote updates die in respectievelijk februari en maart uit hadden moeten komen. Ook was het niet helemaal duidelijk of CD Projekt Red gratis dlc en de next-gen upgrade op tijd af zou krijgen.

Het bedrijf herbevestigt de komst van die updates met een nieuwe roadmap, maar daar staat eigenlijk niets concreets in. Alle voorgaande updates en patches (tot en met patch 1.22 uit april) zijn specifiek aangestipt. Toekomstige plannen zijn in één groot blok over de komende 7 maanden uitgesmeerd.


De Cyberpunk 2077 update-roadmap voor de rest van 2021, via CD Projekt Red

Bron: CD Projekt Red


2 besproken producten

Vergelijk alle producten

Vergelijk   Product Prijs
Cyberpunk 2077, Collector's Edition (PlayStation 4)

Cyberpunk 2077, Collector's Edition (PlayStation 4)

  • PlayStation 4
  • RPG

€ 265,98

1 winkel
Cyberpunk 2077, Collector's Edition (Xbox One)

Cyberpunk 2077, Collector's Edition (Xbox One)

  • Xbox One
  • RPG

€ 199,00

1 winkel
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*