Apple TV-app vanaf nu beschikbaar op Philips Android TV

9 reacties

Philips heeft bekendgemaakt dat de Apple TV-app, inclusief Apple TV+ (Apples videoservice voor abonnees), vanaf nu beschikbaar is op zijn Android televisies in Europa. Wanneer je in het bezit bent van een compatibel Android toestel krijg je via de Smart TV-startpagina toegang tot Apple TV+, de Apple TV-kanalen en meer.

Apple TV+ voorziet in tv-shows, films en documentaires, waaronder Apple Original-series als Ted Lasso, The Morning Show, For All Mankind en Servant, maar ook films zoals Greyhound, Palmer en Wolfwalkers. De geboden Apple TV-kanalen omvatten onder meer STARZPLAY, Acorn TV en Noggin (allemaal on-demand en zonder reclame).

Door middel van Family Sharing moeten tot zes familieleden gezamenlijk gebruik kunnen maken van het abonnement met hun persoonlijke Apple ID en wachtwoord. Daarnaast ontvang je gepersonaliseerde en gecureerde suggesties en krijg je toegang tot een bibliotheek waarin Apple aankopen zoals films en series toont.

Op nieuwe Philips Android televisies uit modeljaar 2021 is de vooraf geïnstalleerde TV-app op de startpagina van de Smart TV terug te vinden. Gebruikers met een ouder model (draaiend op Android TV 8 of nieuwer) kunnen de app toevoegen aan hun tv favorieten via de GooglePlay app store. De Apple TV-app is tevens terug te vinden in de Philips Collection app.

Bron: Philips

« Vorig bericht Volgend bericht »
0