Intel Beast Canyon-NUC met i9-11900KB gekiekt

2 reacties

Eind vorige maand heeft Intel in het geniep enkele desktopvarianten van zijn Tiger Lake-processoren uitgebracht. Hoewel Intels website aangeeft dat de chips reeds gelanceerd zijn, was het tot dusver niet duidelijk waarvoor deze chips bestemd zijn. Volgens Twitteraar HXL zal de Core i9-11900KB in ieder geval in de ‘Beast Canyon’-NUC worden gebruikt.


Het Compute Element blijkt voorzien te zijn van de 11900KB.

Zo toont een foto het vermeende NUC 11 Extreme-systeem, waarbij de processor, geheugen, opslag en andere connectiviteit op een enkele insteekkaart zijn bevestigd. Bij een dergelijk systeem kunnen gebruikers een videokaart in het andere pcie x16-slot prikken. De NUC 11 Extreme biedt dus soortgelijke eigenschappen als zijn voorganger, de Ghost Canyon-NUC.

Intel heeft de NUC voor het eerst getoond tijdens de Computex-beurs, al is er niet bijzonder veel informatie bekend. Men heeft enkel bevestigd dat de computer een Tiger Lake-H-processor gebruikt en voldoende plaats biedt voor grote videokaarten. Daarnaast zal het volledige systeem een inhoud van 8 liter hebben. Of de nieuwe B-processoren onder de Tiger Lake-H-lijn vallen, wordt niet bevestigd. Daarnaast is het onduidelijk of ze naast de NUC’s ook in andere pc’s zullen gebruikt worden.

Bron: HXL (Twitter)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*