Samsung Galaxy Watch 4 en Galaxy Z Fold 3 komen uit in augustus

3 reacties

Volgens twitteraar Jon Prosser zou de Samsung Galaxy Watch 4 op 11 augustus aankomen. Hij stelt dat de aankomende Z Fold 3 in dezelfde maand wordt verwacht.

Prosser zegt dat bovengenoemde data de verzenddatum betreft en niet de aankondigingsdatum. Dit geldt voor zowel de Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3, die naar verluidt op 27 augustus zullen verschijnen.

Naar verwachting zal Samsung later dit jaar zijn volgende line-up van Galaxy-apparaten aankondigen tijdens het Unpacked-evenement. Men verwacht ook dat er tijdens deze gelegenheid aandacht zal zijn voor de Galaxy Buds 2. Omdat er nog geen releasedatum is gegeven vermoeden we op basis van de verzenddatum dat het evenement aan het begin van de maand of eind juli zal plaatsvinden. Prosser speculeert dat het al deze maand zou kunnen gebeuren, maar heeft het niet kunnen bevestigen.

De komende Galaxy Watch 4 zal het nieuwe Wear-besturingssysteem draaien dat Google en Samsung aan het ontwikkelen zijn. Beide bedrijven onthulden wat informatie over de update op Google I/O 2021 en er wordt verwacht dat Samsung meer zal laten zien tijdens de aanstaande MWC 2021.

Bronnen: FrontPageTech (Jon Prosser) (1), (2)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0