Facebook neemt Population: One-ontwikkelaar BigBox VR over

10 reacties

Facebook heeft afgelopen vrijdag aangekondigd dat het ontwikkelaar BigBox VR, makers van Population: One, heeft overgenomen. De gameontwikkelaar zal zich toevoegen bij Oculus Studios.

Population: One verdiende na enkele maanden meer dan 10 miljoen dollar in de Oculus Store, aldus Mike Verdu, vice president bij Facebook Reality Labs. De game die beschikbaar is in zowel de Oculus Store als op Steam, zal op al zijn huidige platforms worden ondersteund en regelmatig updates blijven ontvangen.

Mike Verdu verklaarde in zijn blog het volgende:
"POP: ONE bestormde slechts negen maanden geleden de VR-scene en is constant gerangschikt als één van de best presterende titels op ons platform, waarbij maximaal 24 mensen tegelijk bijeen kwamen. BigBox VR heeft grote plannen voor de toekomst van POP: ONE en voor andere projecten maar we zijn op dit moment niet klaar om details te delen."

BigBox VR voegt zich toe bij een aantal andere VR-studio's die door Facebook zijn overgenomen. Sanzaru Games werd in februari overgenomen, daarna volgde Downpour Interactive in april en Ready at Dawn in juni.

Bronnen: Oculus, Oculus

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*