Oppo introduceert Enco Air draadloze oordopjes

8 reacties

Oppo lanceert met Enco Air nieuwe draadloze oordopjes die naar eigen zeggen verrijkt zijn met de Vocal Enhancement-modus en beschikken over bluetooth 5.2-connectiviteit. De in-ears worden geleverd in een compacte oplaadcase die beschikt over een snellaadbatterij waarmee je met tien minuten opladen acht uur gebruik moet kunnen maken van de dopjes.  De Enco Air is per direct beschikbaar voor € 99,-.

Oppo claimt de oordopjes te hebben getest op meer dan 400 oorvormen om een goede pasvorm te kunnen garanderen, terwijl de IPX4-spatwaterdichtheid ervoor moet zorgen dat je ze ook bij regenachtig weer of in situaties waarin je zweet kunt gebruiken. Met een 12mm dynamische driver en software moet de Enco Air garant staan voor diepe bassen, heldere hoge tonen en rijke middentonen, waarbij de lage audiofrequentie verder moet worden geoptimaliseerd door het speciale baskanaal. Bovendien moet de Vocal Enhancement-modus gebruikmaken van een dynamisch, real-time algoritme om het signaal aan te passen en stemmen de boventoon te laten voeren.

Bluetooth 5.2 moet zorgen voor een snellere en stabielere verbinding met minder signaalverlies, terwijl met behulp van gelijktijdige binaurale Bluetooth-transmissie goede synchronisatie met je smartphone tot stand moet worden gebracht. Met een draadloze verbinding tot 10 meter moet je telefoon opzij kunnen leggen en de touch-bediening gebruiken om muziek af te spelen, oproepen te beantwoorden of bijvoorbeeld Google Assistant in te schakelen. Met de volledig aanpasbare bedieningselementen moet je daarnaast zelf acties kunnen koppelen aan de volgende functies: dubbel tikken, driedubbel tikken en lang ingedrukt houden. Oppo-smartphonegebruikers moeten hun Enco Air snel kunnen koppelen en automatisch verbinden wanneer de case wordt geopend.

De adaptieve AI-ruisonderdrukking moet volgens de maker resulteren in heldere telefoongesprekken, terwijl elke oordop ook nog voorzien moet zijn van twee ingebouwde hooggevoelige microfoons om spraaksignalen op te pikken en omgevingsgeluid te scheiden.

Bron: Oppo

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*