MSI: passief gekoelde X570S-moederborden worden ongeveer 20 euro duurder

16 reacties

MSI heeft in een livestream twee X570S-moederborden onthuld. De S-varianten van MSI's hebben een chipset die passief gekoeld wordt, net zoals andere nieuwe versies van onder andere ASRock. MSI blijkt naast een zuinigere chipset ook een aantal andere kleine verbeteringen te hebben doorgevoerd.

De MAG X570S Torpedo Max heeft naast de fanless chipsetkoeler ook een lichtelijk vernieuwde vrm-heatsink. Hij overlapt nu de chokes en koelt deze met een thermal pad, waardoor de chokes niet meer zichtbaar zijn. Verder zijn de specificaties gelijk gebleven.


De MAG X570S Torpedo Max.

De X570S Tomahawk WiFi wordt niet uitgebreid behandeld, hoewel we een enkele afbeelding hebben. Op de chipsetkoeler na zal zijn gelijk zijn aan de reguliere versie. Allebei hebben ze slechts twee m.2-verbindingen, maar er zullen binnenkort meer X570S-bordjes geïntroduceerd worden die meer sloten bieden.

De exacte prijzen zijn nog niet bekend, maar de X570S-varianten moeten ongeveer 20 euro duurder worden dan de bestaande borden met actieve koeling. In totaal zijn we bekend met acht nieuwe moederborden, hoewel er verder geen specificaties bekend zijn.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*