Cat S62 biedt rugged kwaliteit met bijna dezelfde eigenschappen als Pro-versie, maar voor een lagere prijs

5 reacties

In 2020 introduceerde Cat de S62 Pro, een rugged smartphone met een sterk verbeterde warmtecamera. T-Mobile heeft de S62 non-Pro nu onthuld. Hij laat enkele eigenschappen van de Pro-versie weg, voor een iets lagere prijs.

Hij maakt gebruik van de Qualcomm Snapdragon 660, in combinatie met 4 GB ram en 128 GB opslag. Laatstgenoemde kun je uitbreiden met een micro-sd-kaart van maximaal 256 GB. Het scherm van 5,7-inch is voorzien van Gorilla Glass 6 en kan bediend worden met natte handen en met werkhandschoenen aan.

De accu van 4.000 mAh kan overweg met Qualcomm Quick Charge 4.0, en volgens Cat moet hij tot twee dagen meekunnen. Draadloos opladen is ook mogelijk. De 48MP-hoofdcamera aan de achterkant wordt vergezeld door een sensor van 2 megapixel. De selfiecamera heeft een resolutie van 8 megapixel. Aan de achterkant zit bovendien een vingerafdrukscanner. Het verschil met de S62 Pro blijkt niet zo groot te zijn. Dat model gebruikt dezelfde soc, heeft ook 128 GB opslag en heeft vermoedelijk een vergelijkbaar display, maar is voorzien van 6 GB ram en beschikt over een infraroodcamera. T-Mobile zegt niets over een infraroodcamera, en een productpagina heeft de telefoon nog niet.


Afbeelding via Phandroid.

Helaas hebben we verder weinig concrete specificaties, hoewel T-Mobile wel uitgebreid beschrijft hoe rugged de telefoon is. Hij heeft een IP68- en een MIL-STD-810H-certificaat. Hij kan het 35 minuten uithouden in water op een diepte van maximaal 152 centimeter. Hij kan gewassen worden met zeep en desinfectiemiddel en is chemisch resistent. Ook heeft hij valtesten van 1,8 meter op staal overleefd. De Amerikaanse tak van T-Mobile schrijft dat het apparaat exclusief bij T-Mobile verkocht wordt, momenteel lijkt het uitsluitend te gaan om de Amerikaanse markt. Daar kost hij 498 dollar. Of hij ook in Europa zal verschijnen is niet bekend.

Cat S62
SoC Qualcomm Snapdragon 660
Display 5,7-inch
RAM 4 GB
Opslag 128 GB
Micro-SD-kaart tot 256 GB
Camera achterkant 48 MP (hoofdcamera) + 2 MP (zoomcamera)
Camera voorkant 8 MP
Accu 4.000 mAh
Snelladen QuickCharge 4.0
Draadloos laden ja
Vingerafdrukscanner ja
Rugged eigenschappen IP68 (tot 152 cm water voor 35 minuten)
Gorilla Glass 6
MIL-STD-810H
kan gewassen worden met zeep en desinfectiemiddel
resistent tegen chloorwater
chemisch resistent

Bron: T-Mobile

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*