Lian Li brengt Odyssey X conceptbehuizing op de markt

4 reacties

Lian Li kondigt de Odyssey X aan, een modulaire behuizing met twee oriëntaties en drie configuraties - Dynamic, Dynamic R en Performance. De donker getinte glaspanelen zijn opvouwbaar en de overige klikpanelen zijn volgens de maker ontworpen voor een zo optimaal mogelijke luchtstroom. De behuizing is opgetrokken uit staal en geanodiseerd aluminium. Onder meer de Duitse gamer en overklokker Der8auer heeft meegeholpen aan het ontwerpen van de Odyssey X.

De Odyssey X wordt direct uit de doos in Dynamic-modus geleverd en bevat de accessoires die nodig zijn om te transformeren in een Dynamic-R-modus en Prestatie-modus. Om de verschillende prestatieniveaus te bereiken zijn de onderdelen van de Odyssey X ontworpen om meerdere doelen te dienen. De donker getinte glaspanelen aan de linker- en rechterkant hebben een rand- en scharnierontwerp waardoor ze compatibel zijn in zowel de Dynamic- als de Performance-modus, terwijl het uiterlijk volledig wordt getransformeerd. In de Performance-modus zorgt hetzelfde paneelontwerp voor meer luchtcirculatie in de behuizing, waardoor de thermische prestaties worden verbeterd. Bovendien maakt het modulaire ontwerp het mogelijk om de moederbordtray, voor-, boven- en onderpanelen te verwisselen om de Dynamic-R- en Performance-modi te bereiken. Om het transformeerbare aspect van de behuizing aan te vullen, kunnen de voorpanelen van de Dynamic-modus, die bovenaan in de Performance-modus zijn geplaatst, worden omgedraaid om de ventilatieopening in het midden van het voorpaneel of aan de rand te verplaatsen, en tegelijkertijd om te buigen de luchtstroom naar wens en het wijzigen van het uiterlijk en de prestaties van de behuizing.

Alle drie configuraties bieden plek aan grote, watergekoelde componenten, zoals een 480mm radiator. Moederborden tot eeb-formaat worden ondersteund. Er passen tot negen 120mm ventilatoren in of tot zeven van 140 mm.

De Lian Li Odyssey X is verkrijgbaar in geheel zwart of zilver met zwart, voor een adviesprijs van 499 dollar.

Bron: Lian Li

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*