Noctua-roadmap: witte fans komen in Q1 2022, NH-D15-opvolger in Q2

10 reacties

Niet lang na de introductie van zijn passieve processorkoeler, heeft Noctua heeft zijn publieke roadmap van een update voorzien. Ten opzichte van de vorige versie (april), hebben alle genoemde producten een kwartaal vertraging opgelopen. Het bedrijf wil één product in de loop van het volgende kwartaal uitbrengen: een processorkoeler die compatibel moet zijn met socket lga-4189, beter bekend als de Intel Xeon Scalable-cpu’s uit de Ice Lake- en Cooper Lake-generaties.

     
De roadmap van april naast die van juni

Wie uitkeek naar de zwarte versies van de NF-A12x25-fans en de NH-U12A-koeler, zal dus nog enkele maanden langer moeten wachten. Volgens de planning moeten deze producten in het derde kwartaal van dit jaar beschikbaar zijn. Verder is de release van Noctua’s eerste witte ventilatoren uitgesteld naar begin volgend jaar, alsook de nieuwe ongenoemde 140mm-fan.

Tenslotte vermeldt de nieuwe roadmap een concreet tijdsvenster voor de NH-D15-opvolger en de ‘Desk Fan’. Als alles volgens plan verloopt, mogen we beiden in het tweede kwartaal van 2022 verwachten.

Bron: Noctua

« Vorig bericht Volgend bericht »
0