Renders van Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 opgedoken

3 reacties

Na maanden van geruchten, zijn er voor het eerst renders op het internet verschenen van de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3. De beelden zijn afkomstig van Twitteraar evleaks, beter bekend als Evan Blass. Het gebruikte lettertype op de afbeeldingen doet vermoeden dat ze van Samsung afkomstig zijn, al is dit geen garantie dat ze niet nep zijn.


De Galaxy Z Fold 3 naast de Flip 3 5G

Het ziet er naar uit dat de nieuwe vouwbare telefoons van de Koreaanse fabrikant sterk op hun respectievelijke voorgangers zullen lijken. De Galaxy Z Flip 3 is wel uitgerust met een groter display op de achterzijde. Hoewel de Flip 3 ook beschikt over twee camera’s, zijn de lenzen van dit model onder elkaar geplaatst.

     
De huidige Galaxy Z Fold 2 en Z Flip. 

De verschillen tussen de Galaxy Z Fold 3 en zijn voorganger zijn moeilijker om vast te stellen. Waar het camera-eiland van de Fold 3 slanker is, is hij nog steeds voorzien van drie camera’s. Daarnaast lijkt dit toestel dunner dan zijn voorganger, al toont de render geen ideale hoek om een goede vergelijking mogelijk te maken. Indien de afbeeldingen daadwerkelijk van Samsung afkomstig zijn, wordt het gerucht bevestigd dat het bedrijf de nieuwe Fold wil voorzien van de S-Pen.

Naar verwachting zal Samsung zijn nieuwe vouwbare smartphones én de Galaxy Watch 4 onthullen tijdens het Galaxy Unpacked-evenement op 3 augustus. Volgens Twitteraar Jon Prosser zullen de Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 op 27 augustus beschikbaar zijn.

Bron: evleaks (Twitter)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0