WindowsLatest: Microsoft geeft Windows 10 21H2 (October Update) enkele kleine nieuwe features mee

15 reacties

Bronnen vertellen tegen Windows Latest dat Microsoft voor de Windows 10-update van dit najaar (21H2 of October Update) nog enkele kleine nieuwe features gepland heeft staan. De update naar Windows 11 leek als vervanging van de October-update te dienen, maar Microsoft heeft toch nog een kleine hoeveelheid verbeteringen in petto voor het huidige Windows-besturingssysteem. Dat zou vooral voor zakelijke gebruikers van toepassing zijn.

Windows 11 zal naar alle waarschijnlijkheid op 20 oktober uitkomen voor een selecte groep gebruikers. Iedereen die nog even van Windows 10 gebruik wil blijven maken, krijgt volgens het medium dus ook nog een update met enkele nieuwe features. 

Daaronder verdere ondersteuning van externe camera's voor Windows Hello, waarbij gebruikers ook dergelijke camera's kunnen gebruiken als een laptop dichtgeklapt is of gekoppeld aan een extern display. Verder zou de Microsoft XPS Document Writer starks standaard OpenXPS-bestanden (.oxps) kunnen genereren. Tot slot komt de defecte Health Check-app naar verluidt tegen die tijd ook weer terug. Windows 10 October Update komt naar verluidt voor zowel de Home- als Enterprise-variant van het os uit.

Bron: Windows Latest

« Vorig bericht Volgend bericht »
0