Be quiet! voorziet Shadow Rock Slim 2 CPU-koeler van direct-touch heatpipes en verbeterde montagekit

13 reacties

Be quiet! heeft met de Shadow Rock Slim 2 een nieuwe cpu-koeler aan zijn assortiment toegevoegd. Net zoals zijn voorganger, moet hij een balans bieden tussen koelprestaties, geluidsproductie en formaat. Het verschil zit hem in de verbeterde montagekit en direct-touch heatpipes (HDT).

De vier 6mm koperen heatpipes maken dus rechtsreeks contact met met de processor. Het koelblok komt met een Be quiet! pwm-ventilator van 135 millimeter, die volgens de fabrikant niet de grens van 23,7 dBA overschrijdt op zijn volledige snelheid van 1.400 rpm. Dit alles zorgt voor een koelvermogen van maximaal 160 watt.

Naast een geborstelde aluminium top cover komt de Shadow Rock Slim 2 met een geoptimaliseerde montagekit, die de installatie moet vereenvoudigen. Hij is compatibel met de meeste huidige sockets van Intel (1200/2066/115x/2011(-3)) en AMD (AM4/AM3(+)). Verder ondersteunt de koeler een tweede ventilator op de achterzijde, met behulp van de meegeleverde ventilatorclips.


Be quiet! voorziet de processorkoeler van drie jaar fabrieksgarantie. Daarnaast moet de meegeleverde fan dankzij het gebruik van een rifle-lager zo’n 80.000 uur meegaan. De Shadow Rock Slim 2 krijgt een adviesprijs van 46 euro en moet vanaf 27 juli beschikbaar zijn.

Bron: Be quiet!

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*