Nieuwe behuizingen van Cooler Master: 4x 200mm, mesh en kleurtjes

10 reacties

Als onderdeel van de Summer Summit 2021 heeft Cooler Master een aantal nieuwe behuizingen uitgebracht. De MasterBox 500 heeft argb-verlichting gekregen op het voorpaneel, boven de zichtbare fan, en het voor- en zijpaneel zijn eenvoudig los te maken. De compatibiliteit voor koeling is verbeterd, er kunnen nu 7 ventilatoren van 120 millimeter geplaatst worden, samen met twee 360mm-radiatoren, waar de oude kast ruimte had voor eenmaal 360mm en een 240mm-model.

NR200P in kleur

De NR200P is nu ook beschikbaar in roze, paars, oranje en cyaan, naast het zwart en wit waarin de populaire kast eerder al bestond. Ook is er nu een Max-variant gericht op kopers zonder veel ervaring met het bouwen van pc's. Deze komt met een voorgeïnstalleerde aio-waterkoeler voor de processor met een radiator van 280 millimeter en de twee bijbehorende ventilators. Ook is er een psu van 850 watt aanwezig, evenals een pcie 4.0 x16-riser. Deze pcie express-kabel is een nieuw product, die ook in de vernieuwde verticale beugel voor grafische kaarten word meegeleverd.


MasterBox TD300 Mesh

De TD-serie is uitgebreid met een micro-atx-behuizing met mesh-voorkant en glazen zijpaneel, in zwart en wit. Er worden twee pwm-ventilatoren van 120 millimeter meegeleverd, waarvan er nog 4 geïnstalleerd worden, als alternatief is er ruimte voor viermaal 140mm, ten koste van alle 120mm-fans behalve de achterste. De behuizing kan power supply's, grafische kaarten en processorkoelers van gangbare formaten aan. Er zijn vier plaatsen voor schijven, tweemaal 2,5 inch en twee combo-mounts. Er zijn stoffilters aanwezig aan voor- en bovenkant en onder de invoer voor de psu.


HAF500 met viermaal 200mm

Als laatste is er nog de terugkeer van de HAF-serie met de HAF 500, ook deze heeft makkelijk verwijderbare panelen met glas en een mesh-intake. Er is ruimte voor viermaal een ventilator van 20 centimeter, met bevestigingsgaten op 154x154 millimeter aan de voorkant. Verder worden er twee 120mm-fans geleverd, waarvan er een bovenop de drive-bays gemonteerd is om de gpu van extra lucht te voorzien. Wederom kunnen er vier schijven geplaatst worden, voor kabels is er 3 centimeter ruimte achter het moederbordpaneel. De kast kan borden tot eatx kwijt en meet 516 bij 224 bij 510mm.


Van al deze nieuwe producten zijn helaas nog geen prijzen of beschikbaarheidsdata bekend gemaakt.

Bron: Cooler Master

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*