Huawei werkt aan draadloze gamingmuis en muismat met Qi-charging

7 reacties

Naast smartphones, ontwikkelt Huawei ook gamingapparatuur. Zo heeft de Chinese fabrikant begin juni de MateView GT aangekondigd, een 34-inch 1440p-monitor met een refreshrate van 165 Hz. Zo te zien wordt er ook gewerkt aan een muis voor gamers. WinFuture heeft namelijk enkele foto’s te pakken gekregen, waarop de Wireless Mouse GT valt te zien.

Zoals zijn naam doet vermoeden, gaat het om een draadloze gamingmuis. Hoewel er nog geen concrete specificaties zijn, onthullen de plaatjes alvast meer informatie. Het invoerapparaat beschikt over zes verschillende knoppen en een scrollwiel. Laatstgenoemde is voorzien van rgb-verlichting, net zoals de voorzijde.

De Wireless Mouse GT wordt verbonden door middel van een usb-ontvanger (2,4 GHz) of via Bluetooth. Hij krijgt zijn prik via de usb type-c-poort op de voorzijde, ofwel door middel van Qi-charging. Gebruikers kunnen draadloos opladen via de optionele muismat, met een vermogen tot 5 watt. 

Een exacte releasedatum wordt niet genoemd, al moet dit ‘binnenkort’ zijn. De GT-muis zal niet bepaald goedkoop zijn, de adviesprijs bedraagt naar verluidt meer dan 80 euro. Voor welk bedrag de muismat van eigenaar moet wisselen, is niet bekend. 

Bron: WinFuture

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*