Foto's en prestaties AMD RX 6600 XT duiken op: goede prestaties, spaarzame koeler

8 reacties

AMD gaat vermoedelijk snel de Radeon RX 6600 XT onthullen. Deze mid-range videokaart moet gebruikmaken van de Navi 23 XT-gpu en gebruikmaken van 8 GB gddr6. Nu zouden er foto's opgedoken op het Chinese Baidu, hoewel ze weer verwijderd zijn. Dat schrijft Videocardz, die de foto's te pakken heeft weten te krijgen.

Het is een kaart met twee ventilatoren en een dikte van twee uitbreidingssloten. Het lijkt de referentiekaart te zijn, die (afgaande op het verleden) vermoedelijk niet beschikbaar zal zijn als retailmodel. Aan de bovenkant zijn twee heatpipes te zien, die helaas geen vernikkelde afwerking hebben. Een sticker met een QR-code toont de opdruk '6600XT 8G', wat bevestigt dat hij inderdaad 8 GB geheugen moet krijgen. Naar verwachting zal het geheugen verder een geheugenbus van 128-bit gebruiken, dat gebufferd wordt met een infinity cache-pool van 64 MB. De Navi 23 XT-gpu zou 2048 cores hebben.

Daarnaast toont een andere screenshot, die afkomstig lijkt te zijn van dezelfde bron, een benchmarkresultaat uit Ludashi, een stuk benchmarksoftware dat niet bepaald bekend is buiten China. Hij scoort 599007 punten, wat iets beter is dan de RTX 3060 Ti en vreemd genoeg ook beter dan de RTX 3070 Ti. Wanneer de 6600 XT onthuld zal worden is nog niet bekend.

Bron: Baidu (verwijderd, via Videocardz)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*