Louis Vuitton toont speaker met glas, leder en LEDs: prijskaartje van €2.450

17 reacties

Het luxe kledingmerk Louis Vuitton heeft zijn assortiment techproducten aangevuld met de Horizon Light Up Speaker, met een prijskaartje van niet minder dan 2.890 Amerikaanse dollar (ongeveer 2.450 euro). Wanneer de luidspreker niet wordt gebruikt, kan hij dienst doen als kunstobject. Zo is hij naast zijn opmerkelijke ufo-vorm ook voorzien van staal, leder, glas en 35 leds.

De speaker weegt 1 kg, heeft een diameter van 18 centimeter en is 14 cm hoog. Hij heeft een 3-inch subwoofer en twee tweeters van 0,75 inch, wat geluid in alle richtingen moet mogelijk maken. Dankzij de drie ingebouwde microfoons kun je ook telefoongesprekken voeren. Directe ondersteuning wordt geboden voor andere AirPlay 2 en Qplay, ook Bluetooth 5.1 is van de partij.

Met een volle accu moet de Horizon Light Up Speaker het tot 15 uur uithouden. Hij krijgt z’n prik via een usb type-c-poort en is na anderhalf uur volgeladen. Vanwege de ronde vorm ligt de luidspreker op zijn kant, wat volgens de fabrikant geen invloed heeft op het geluid. Wie liever geen duur ongeluk riskeert, kan de meegeleverde dock gebruiken om hem rechtop te zetten.

     

Op moment van schrijven is de speaker ook terug te vinden op de Europese website van het merk, al is de productpagina nog niet actief. Volgens de site zal hij 2.450 euro kosten, wat overeenkomt met de dollarprijs na het omrekenen. Momenteel is hij verkrijgbaar op de Amerikaanse site, vermoedelijk zal hij binnenkort in Europa beschikbaar zijn.  

Bron: Louis Vuitton

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*