Realme komt met Android-equivalent van Apples MagSafe

1 reactie

Realme heeft met zijn aanstaande MagDart magnetische oplader een Android-tegenhanger in de planning staan van Apples MagSafe. Deze lader lijkt bedoeld als accessoire voor de aankomende vlaggenschip smartphone van de telefoonmaker en zal net als het Apple broertje via magneten laden door hem aan de achterkant vast te klikken.

Realme CEO Madhan Sheth heeft het nieuws bevestigd via een tweet, waarin hij meldt dat de Realme Flash 's werelds eerste Android-telefoon moet worden met magnetisch draadloos opladen. De tweet voorziet verder niet in specifieke informatie over de oplader, maar GizmoChina denkt te weten wat Realme klanten kunnen gaan verwachten.

Afbeelding afkomstig van GSMArena

De MagDart moet beschikbaar komen in twee varianten, waarvan de eerste vervat is in een dun cirkelvormig ontwerp. Deze is vergelijkbaar met Apples MagSafe oplader puck, maar moet slanker zijn dan die van Apple en 15W oplaadsnelheden bieden. Het tweede model, met een wat onorthodox ontwerp, is een grotere lader met ingebouwde ventilator, die moet helpen de temperatuur tijdens het laden onder controle te houden. Vergeleken met de dunnere MagDart lader moet het forse model garant staan voor laadsnelheden die kunnen wedijveren met de moderne bedrade snellaadtechnologie.

Bron: MacRumors

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*