Draadloze Nothing-oordoppen zijn volgende maand verkrijgbaar

8 reacties

Nothing, de startup van OnePlus-medeoprichter Carl Pei, heeft officieel zijn Ear 1 draadloze oordopjes aangekondigd na enige vertraging. De Ear 1 is ontworpen door het Zweedse bedrijf Teenage Engineering dat bekend staat om zijn samenwerkingen met IKEA en Panic.

Elke oordop heeft Bluetooth 5.2 plus een IPX4-classificering gekregen en zou in staat moeten zijn om motregen en zweet te weerstaan. Het accessoire heeft een gewicht van 4,7 gram en wordt geleverd met drie optionele siliconen pasvormen.

De Ear 1 heeft drie microfoons in elke oordop om ruisonderdrukking aan te bieden. De functie kan op maximaal worden ingesteld voor luide omgevingen, licht als het stiller is, en er is een transparantiemodus voor wanneer je wel geluiden uit je omgeving wil horen. De oordoppen dempen ook achtergrondgeluid wanneer je ze gebruikt om telefoongesprekken te voeren. De Ear 1 biedt ook besturing via gebaren, Find my Earbud-optie en een functie voor automatisch pauzeren wanneer je een oordop verwijdert.


Op een enkele lading zouden deze oordopjes zonder ruisonderdrukking tot 5,7 uur functioneren. Ze kunnen draadloos worden opgeladen met Qi-opladers of bedraad via usb-c. De meegeleverde oplaadcase kan de accuduur tevens verlengen naar 34 uur afspeeltijd. De Ear 1-oordoppen zullen vanaf 17 augustus verkrijgbaar zijn voor 99 euro.

Bron: Nothing

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*