Cougar komt met Mini-ITX-kast met handvat

7 reacties

Meestal als je aan computerkasten met een handvat denkt, denk je aan grote zware kasten. Cougar komt echter met een computerkast, de Dust 2, die net groot genoeg is voor een mini-itx-moederbord die is uitgerust met een handvat.

De aluminium-kast is beschikbaar in drie kleuren, Desert Sand, Iron Gray en Space Silver. De binnenkant van de behuizing heeft een dual chamber ontwerp om de warmte van de videokaart van het moederbord te scheiden. Beide sidepanelen zijn daarnaast voorzien van gaas om snel koele lucht de kast in te kunnen krijgen.

De behuizing heeft één 3.5 inch bay, twee 2.5 inch bays, een expansieslot voor een pci-express kaart (riser kaart meegeleverd), twee 140 mm ventilatoren (één meegeverd) en ruimte voor een voeding van maximaal 160 mm diep. Aan de buitenkant van de kast zit één usb 3.1 type c-poort, één usb 3.0 type a-poort en één koptelefoonaansluiting.

De Cougar Dust 2 is 175 x 403 x 299 mm groot en 6,05 kilo zwaar. Als je het handvat meerekent, is de kast 335 mm hoog. Het bedrijf heeft nog niet laten weten hoeveel de kast gaat kosten en wanneer deze beschikbaar zal zijn in de Benelux. 

Bron: Cougar

« Vorig bericht Volgend bericht »
0