RAIJINTEK brengt PAEAN MINI op de markt, een mini-ITX compatibel minitower

10 reacties

Raijintek heeft een nieuwe computerkast uitgebracht, de Paean Mini. Deze mini-itx-kast is gemaakt met het doel compact te zijn, maar toch veel uitbreidingsmogelijkheden te kunnen aanbieden. Er is ruimte voor grote videokaarten en waterkoelingsapparatuur. 

De kast heeft ruimte voor vijf ventilatoren: twee 140 mm fans aan de voorkant, twee 140 mm fans aan de onderkant en één 120 mm fan aan de achterkant. Gebruikers die hun systeem liever voorzien van waterkoeling kunnen een radiator van maximaal 280 mm in de kast kwijt. Verder is er ruimte voor één 3.5 inch drivebay, één 2.5 inch drivebay, een voeding van maximaal 330 millimeter lang en een koeler van maximaal 170 millimeter hoog.

De behuizing is uitgerust met zes expansieslots, drie horizontale voor de gebruikelijke insteekkaarten op het moederbord en drie verticale voor de videokaart. Aan de voorkant van de toren zitten twee usb 3-poorten, twee usb 2-poorten en één audiojack-poort. De kast is 206 x 353 x 357 millimeter groot en weegt 4,07 kilo. Raijintek heeft helaas nog niet vrijgegeven hoeveel de kast gaat kosten en wanneer deze beschikbaar zal zijn in de Benelux.

Bron: Raijintek

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*