Gerucht: Asus werkt aan ROG Phone 5S met Snapdragon 888 Plus

2 reacties

Begin maart heeft Asus de ROG Phone 5-serie onthuld, bestaande uit de reguliere ROG Phone 5, Phone 5 Pro en Phone 5 Ultimate. Deze high-end telefoonreeks is aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 888-soc en is uitgerust met een amoled-paneel van 144 Hz. Als we enkele Twitteraars mogen geloven, gaat Asus binnenkort een refresh uitbrengen.

Bhuvnesh Bagri beweert namelijk te weten wat de specificaties zijn van de vermeende ROG 5S. Zo zou de Snapdragon 888 Plus de plaats innemen van de reguliere Snapdragon 888. Op het vlak van geheugen en opslag moeten er twee verschillende varianten komen: de ene met 16 GB ram en 256 GB opslag, terwijl een duurder model 18 GB en 512 GB biedt. Laatstgenoemde configuratie is tot dusver enkel te vinden bij de ROG Phone 5 Ultimate. 


De ROG Phone 5.

Verder lijkt de ROG Phone 5S op papier als twee druppels water op zijn voorganger. Er wordt wel een oled-display in plaats van een amoled-variant genoemd, al blijft de verversingssnelheid van 144 Hz onveranderd. Daarnaast moet het toestel eveneens beschikken over een 6.000mAh-accu, die 65W-snelladen ondersteunt.

Twittergebruiker Chun heeft dan weer gehoord dat deze smartphone op 16 augustus geïntroduceerd zal worden. Asus heeft tot nu toe geen informatie onthuld over een mogelijke opvolger van de ROG Phone 5, binnen minder dan een week zullen we in ieder geval weten of deze claim correct is.

Bronnen: Bhuvnesh Bagri (Twitter), Chun (Twitter), Android Community

« Vorig bericht Volgend bericht »
0