Razer onthult Hammerhead-oordopjes met RGB en ANC

6 reacties

Eind 2019 heeft Razer de Hammerhead True Wireless-oordopjes uitgebracht. Waar deze eind vorig jaar zijn opgevolgd door de Pro-variant met actieve geluidsonderdrukking (anc), heeft de fabrikant inmiddels de 2021-uitvoering onthuld, opnieuw zonder Pro-achtervoegsel.

Een opmerkelijke toevoeging is het gebruik van Razer Chroma, wat wil zeggen dat de kleur van het Razer-logo op elk oordopje naar wens kan worden ingesteld. Naast anc, zijn ze ook voorzien van environmental noise cancellation (enc). Hierdoor moeten de dubbele microfoons alleen stemgeluid oppikken, terwijl externe geluiden worden geblokkeerd.


Op papier lijken de nieuwe dopjes sterk op de Pro-variant van vorig jaar: beiden bieden naast 10mm-drivers een frequentie-bereik van 20 Hz tot 20 kHz, ook de gamemodus-latency van 60 ms is identiek. Verder zijn ze eveneens IPX4-gecertificeerd en zijn ze dus spatwaterdicht. Het onderscheid zit hem vooral in het gebruik van rgb. Waar de buds tot 6,5 uur meegaan zonder rgb en anc, neemt de verlichting een uur accuduur weg. Indien zowel de rgb-verlichting als anc wordt ingeschakeld, neemt de accuduur verder af tot 4 uur.

  RGB uit RGB aan
ANC uit 6,5 uur (+ 26 uur met case) 5,5 uur (+ 22 uur met case)
ANC aan 4,5 uur (+ 18 uur met case) 4 uur (+ 16 uur met case)

De maximale accuduur van de oordopjes, inclusief de invloed van anc en rgb-verlichting. 

Om de audio-ervaring verder te verbeteren, verbindt de Hammerhead True Wireless met de Razer Audio-app (beschikbaar in Google PlayStore & Apple App Store). In deze app kunnen unieke geluidsprofielen worden ingesteld voor muziek en games op elk Bluetooth-apparaat. De dopjes hebben een adviesprijs van 140 euro en moeten per direct beschikbaar zijn.

Bron: Razer

« Vorig bericht Volgend bericht »
0