Gerucht: Intel Alder Lake-S en Z690-moederborden komen op 19 november

5 reacties

Intel heeft op zijn officiële planning staan dat de Alder Lake-S-generatie 'eind dit jaar' zal verschijnen, maar wanneer dit precies zal zijn is nog niet officieel bekend. Wccftech claimt van zijn eigen bronnen te hebben gehoord dat het om 19 november zal gaan.

Zowel de desktopprocessors als de bijpassende Z690-moederborden moeten op deze datum onthuld worden. Het is niet verrassend dat deze datum op 19 november moet liggen. Doorgaans is het vierde kwartaal erg positief voor de omzetcijfers, in verband met de feestdagen. Logischerwijs zullen de hieronder gepositioneerde chipsets pas later aangekondigd worden, net als de workstationchipsets voor de nieuwe Xeon-chips op basis van Alder Lake.

De afgelopen twee keren stonden de laptopchips eerst op de wachtlijst, maar vermoedelijk zijn de desktopchips nu eerst. Over de chipgeneratie voor laptops die nu ontwikkeld wordt is nog niet zo veel bekend. In juli ging het gerucht dat dit jaar uitsluitend de Z690-chipset en de K- en KF-chips uitgebracht zullen worden. De rest wordt over de kerstvakantie heen getild, naar CES begin 2022.

Bron: Wccftech

« Vorig bericht Volgend bericht »
0