California Streaming: Apple houdt evenement op 14 september

0 reacties

Apple heeft bekendgemaakt dat het eerstvolgende evenement van het bedrijf, genaamd California Streaming, zal plaatsvinden op dinsdag 14 september (19 uur Nederlandse tijd). Zoals we tegenwoordig gewend zijn, zal de presentatie enkel online te bekijken zijn.  

Vorig jaar lag de nadruk van het evenement in september op de Apple Watch, aangezien de iPhone 12-lijn was uitgesteld naar oktober. Dit jaar gaat het naar verluidt weer als vanouds, wat wil zeggen dat zowel de iPhone 13-reeks als de Apple Watch Series 7 worden verwacht, samen met de AirPods 3. Daarnaast doen er ook verschillende geruchten de ronde over nieuwe Macs en iPads, al zal de fabrikant deze producten waarschijnlijk op een later tijdstip aankondigen.

Het Calfiornia Streaming-event vindt plaats in het Steve Jobs Theater in Cupertino, California. Vermoedelijk is de presentatie op voorhand opgenomen en zal deze vervolgens volgende week worden gestreamd. Wie de nieuwe aankondigingen wil volgen, kan terecht op de website van Apple of op het YouTube-kanaal van het bedrijf. Het evenement kan ook bekeken worden door Apple TV-gebruikers.

Bron: Apple

« Vorig bericht Volgend bericht »
0