Ikea combineert Symfonisk-lamp met speaker en verwisselbare lampenkap

0 reacties

Ikea heeft in juni samen met Sonos een nieuwe Symfonisk-speaker onthuld. Hij heeft een plat ontwerp en doet ook dienst als een kunstwerkje dat je aan de muur kunt hangen. Redditor Shoicey claimt dat zijn Ikea in de buurt een nieuwe lamp heeft die ook de Symfonisk-naam draagt.

Op de Portugese versie van Ikea's website blijkt een productomschrijving te staan van de lamp, die bovendien een speaker zal huisvesten. Het model heeft een lampenkap die ook verwisselbaar blijkt te zijn. Dat is een belangrijk verkooppunt van de Symfonisk-speaker in lijstvorm, daar is namelijk een groot aantal losse panelen voor te koop zodat het apparaat beter in je huiskamer past.


Links de al onthulde Symfonisk-speakerlijst, rechts de nieuwe speakerlamp.

Het document beschrijft dat je de lampenkap van de nieuwe 'speakerlamp' ook kunt vervangen. Er moeten alternatieve versies van glas en van stof verschijnen. In Portugal moet de wifi-speakerbasis 129 euro kosten, terwijl de glazen en stoffen lampenkappen voor respectievelijk 30 en 20 euro op de markt zullen verschijnen. Ikea adviseert de voet te combineren met één van zijn eigen, dimbare E27-ledlampen voor 10 tot 15 euro.

Engadget heeft contact gehad met Sonos over het product. Het bedrijf verklaart dat ze werken aan nieuwe producten en dat ze binnenkort meer details zullen onthullen. Ikea heeft nog niet gereageerd.

Bronnen: Shoicey (Reddit), Ikea, (via WayBackMachine)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0