Epos brengt H3 Hybrid-hoofdtelefoon uit: bedraad, maar ook Bluetooth

0 reacties

Epos heeft vandaag de H3-serie uitgebreid met de H3 Hybrid. Deze headset kun je bedraad aansluiten met behulp van zowel usb als een 3,5mm-jack als met Bluetooth.

Hij heeft een over-ear-ontwerp en moet net als veel andere modellen onder de Epos-merknaam gericht zijn op gamers. De 40mm-drivers hebben een bereik van 20 Hz tot 20.000 kHz en een gevoeligheid van 116 dBspl op 1 kHz. De bidirectionele, afneembare microfoon zit op een microfoonarm en heeft een frequentiebereik van 100 tot 7500 Hz. Uitgeklapt heeft hij een bereik van -20 dB full scale per pascal op 1 kHz. Een tweede microfoon is in de oorschelp verwerkt en doet -20 dB fs/Pa op 1 kHz.

Aansluiten kan via de usb-kabel met een lengte van 2 meter, een audiokabel met een 3,5mm-jack van 1,5 meter en via Bluetooth. De usb-kabel lijkt een type-c-aansluiting te zijn. Welke Bluetooth-versie hij precies gebruikt is niet bekend, in ieder geval moet de accu bij draadloos gebruik 37 uur meekunnen. In anderhalf uur is hij opgeladen. Met de microfoonarm aangesloten weegt hij 298 gram. Hij krijgt twee jaar garantie en moet 180 euro kosten, hij is per direct beschikbaar in het wit en in het zwart.

Bronnen: Epos Audio (persbericht), (productpagina)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*