G435 moet Logitech's lichtste en duurzaamste headset zijn voor 80 euro

8 reacties

Logitech heeft een nieuwe draadloze gamingheadset onthuld onder het G-submerk. Volgens algemeen directeur Ujesh Desai is het de lichtste en duurzaamste headset van Logitech. De G435 weegt 165 gram en is geoptimaliseerd voor kleinere hoofdmaten. Ook is er een optionele volumebegrenzer, wat de headset geschikt moet maken voor kinderen.

Wat duurzaamheid betreft is er een CarbonNeutral-certificatie doordat de CO2-uitstoot gecompenseerd is. De plastic onderdelen zijn voor minimaal 22 procent van gerecycled materiaal gemaakt. Tenslotte is de papieren verpakking afkomstig uit FSC-beheerde bossen. Er is geen verf gebruikt op de hoofdtelefoon en vervangende oorkussens zijn net als eventuele kwijtgeraakte kabels of dongles online te bestellen.

Dan de technische specificaties: Er zijn twee opties om draadloos te verbinden, Lightspeed op 2,4 gigahertz of low-lag Bluetooth, dat ook voor mobiele apparaten gebruikt kan worden. Voor Lightspeed Wireless moet met de usb type-a 2,4GHz-adapter verbonden worden. Er zijn dubbele beamforming-microfoons, die ondanks het ontbreken van een mic-arm weinig ruis op moeten vangen. De drivers hebben een doorsnede van 40mm

Er zijn drie kleurencombinaties voor de headset, namelijk zwart en neongeel, blauw en roze, en off-white en lila. Op de hoofdband zijn vlak boven de oorschelpen braille-indicatoren aangebracht die mensen met een visuele beperking moeten helpen de juiste kant te vinden. De Logitech G435 krijgt twee jaar fabrieksgarantie en is te pre-orderen voor 80 euro, de verwachte verzenddatum luidt september.

Bron: Logitech

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*