BenQ brengt draagbare projector met 2.1 speakers op de markt

0 reacties

BenQ heeft de GV30 op de markt gebracht, een slimme draagbare projector met 2.1 bluetooth audio. Deze ingebouwde speakers zorgen volgens de fabrikant voor extra bas en duidelijke hoge tonen. Deze samenstelling zou voor een cinematische ervaring moeten zorgen.

De beamer heeft verschillende audiomodi zodat de beamer in verschillende scenario’s voor de juiste ervaring moet zorgen: Cinema, Game, Sport en Music. Het apparaat draait op Android TV, maar kan ook overweg met de castingfuncties van iOS (AirPlay) en Windows-apparaten. 

De GV30 heeft een Rec. 709 kleurengamma en een helderheid van 300 ansi lumen. De maximale resolutie die het apparaat kan weergeven is 720p. De beamer heeft verder twee beeldmodi: Cinema Mode en Day Time Mode. De beamer heeft een projectie van 135 graden en kan een beeld van maximaal 100 inch groot projecteren. Daarnaast kan de projector een val van 70 centimeter overleven en heeft de lichtbron een levensduur van 30.000 uur. De accu gaat 2,5 uur mee op één lading.

De GV30 heeft één hdmi 1.4b poort, één usb-c display poort en één 3.5mm line-out. Het apparaat komt 30 september op de markt en gaat 599 euro kosten. Gebruikers kunnen de projector vanaf nu pre-orderen. 

Bron: BenQ

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*